top of page

Voorjaar op de Rading

Inmiddels zijn we al aardig ingeburgerd op Landgoed de Rading, en is het op zaterdag ochtend gezellig aan de aanschuiftafel voor de houtkachel!.

Precies dat wat we hoopten gebeurd daar er ontstaat een mengeling van gasten zoals de leden van Ons Eten Hilversum de voedsel corporatie die hun bestelling ophalen en nog even blijven zitten met een kopje koffie en taart, en gasten die aanschuiven voor of na een wandeling.

Vaste gast is een dame van 89 die op de zaterdagochtend haar maaltijd ophaalt en dan even meeluistert en meepraat met de gesprekken. (Stiekem 1 van mijn favoriete gasten want het is mijn moeder hahaha!!)


En dan na de koffie en voor de lunch is het vaak een beetje rustig, dus had ik afgelopen zaterdag alle tijd om even de tuin in te lopen en te kijken wat er allemaal al groeit en bloeit in de tuin. Een belofte voor de lekker verse groenten die eraan komen rond april, nog heel even wachten maar we gebruiken in de salades wel al de winterpostelein die het goed doet in de tunnel.
We willen heel graag de serre opknappen zodat we er volgend winterseizoen als het kouder wordt ook gebruik van kunnen blijven maken. Het is ook een mooie ruimte voor feesten en partijen, vergaderingen en workshops en ook heel gezellig om te zitten als het buiten niet zo warm is.

Heb je expertise op het gebied van bouwen, wil je best een dagje mee timmeren of een donatie doen om materialen aan te schaffen om het dak waterdicht te maken en de wanden te isoleren, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: pimentcatering@gmail.com dan kunnen we bespreken hoe en waarmee.

Er wacht je zeker een lekkere maaltijd als beloning!!!


Je vind ons op zaterdag van 10-16 op: Landgoed de Rading, Rading 1B, 1213RK, Hilversum, op alle andere dagen koken we nog op de Kleine Drift.

Maar vanaf 1 april zijn we elke dag op Landgoed de Rading te vinden!


We hopen je snel te ontmoeten, groetjes,

Frédérique en Jimy

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page