top of page

Piment werkt met lokale en biologische producten
Voor onze gerechten gebruiken we zoveel mogelijk groenten en kruiden uit de biologische zelfoogsttuin van Bodemvrucht (voorheen Land in Zicht), die je direct achter ons café vindt. Die korte lijn van tuin naar bord proef je terug in alles wat we serveren. Wij geloven dat bewust eten met duurzame en biologische producten niet alleen goed is voor je eigen gezondheid, maar ook voor de wereld van morgen.

IMG_5389.jpg

Jimy Silva de Almeida

Hi! Ik ben Jimy Silva de Almeida, chef-kok en eigenaar van Piment.

Met roots in Frankrijk, waar ik ben geboren en Portugal waar ik opgroeide, ben ik nu geworteld in Hilversum. Hier woon ik met mijn vrouw Simone en onze dochter Luna en hond Benny. Ons gezin is voor mij een belangrijke inspiratiebron en vormt de basis van de gezelligheid en warmte die ik ook in mijn werk wil brengen.

 

Mijn passie voor koken ontstond al in mijn jeugd, waar mijn familie een eigen moestuin had en groenten verbouwde. Later deed ik ervaring op bij onder meer. Studio K, De Klub Utrecht en De Veldkeuken Bunnik, waar we in 2017 de titel Beste Vegetarische Burger wonnen.

Piment: wereldse smaken, liefde uit de buurt.

Dit is waar Piment voor staat. Ik kook met de inspiratie uit mijn Portugese roots en reizen die ik maakte. Bij Piment gebruiken we uitsluitend biologische, seizoensgebonden ingrediënten van lokale producenten.
 

Met onze vegetarische catering en het lunchcafé op Landgoed de Rading in Hilversum laten we zien dat duurzaamheid, creativiteit en gastvrijheid hand in hand gaan.
Mijn team werkt samen met CSA Bodemvrucht en Zorgtuin Zonnestraal. Ik geloof in sociale inclusie, onder meer door samen te werken met mensen met een verstandelijke beperking.


Bij Piment draait het naast smaak, ook om sfeer, verbinding en duurzaamheid. Of je nu kiest voor catering op maat of een lunch in het café: je proeft altijd eerlijke ingrediënten, verrassende combinaties en een vleugje werelds avontuur.
 

 

Piment is ambassadeur van het programma Biodiversiteit op je bord dat het gebruik van biologische en lokale producten
stimuleert en het belang ervan onder de aandacht brengt. Die biodiversiteit vind je bij ons terug met de biologische ingrediënten
die we gebruiken rechtstreeks uit de tuin en van lokale producenten.  
 
Klik op het logo rechts om de website van Biodiversiteit op je bord te bezoeken.

Logo_piment_stuiter.png

Contact

Lunchcafé open van maandag - zaterdag 10 - 17 uur
Landgoed de Rading
Rading 1b Hilversum

E-mail: pimentcatering@gmail.com
Telefoon 06 1852 0544

Post:
Ampèrestraat 66
1221 GK  Hilversum


KvK 98437844
Privacyverklaring

  • Facebook

© 2025 by Piment Catering

bottom of page