top of page

Het wordt steeds groener.....

Wauw wat gaat dat hard, de groenten schieten de lucht in nu het zonnetje ze opwarmt gedurende de dag. s Nachts is het nog fris, maar ondanks dat is het toch groeizaam weer.

Bij ons in het lunchcafé groeit het ook goed, we krijgen veel leuke nieuwe klanten en ook veel leuke nieuwe catering aanvragen: Alles komt voorbij... kippen aaien en een proefworkshop voor het basis onderwijs, een enorme partij in Utrecht die luxe wilde dineren, een hele leuke verjaardag, tv opnames..... wij gaan ervoor, niets is ons te gek... uh nou ja wie weet komt die uitdaging dan ook nog een keer voorbij.

In de keuken op de Rading hebben we nu aardig onze draai gevonden en we kunnen er ook onze grote partijen voor bereiden, dat is dus wel zo fijn, lekker alles bij elkaar. Door de week is het een gezellige boel met al onze hulp chefs, en we doen inmiddels ook aan uitwisseling met de tuinderij, dan gaat er een kok even schoffelen en komt er een schoffelaar gewoon een dagje meehelpen met snijden en bakken.

Op vrijdag middag en zaterdag ochtend is het lekker druk met zelfoogsters, wat een prachtige oogst kunnen die inmiddels ophalen, dat is echt luxe en er is nog plek dus mocht je willen komen mee oogsten geef je dan op via de website van LandinZicht.

We hebben weer een maaltijd voor zaterdag op de site gezet. Bestel je via de site dan weet je zeker dat hij klaarstaat, maar we maken altijd wat extra dus je kan ook altijd bij de kassa vragen of er nog maaltijden over zijn. Daarnaast is er altijd volop soep en quiche in de vriezer voor een avondje niet koken!

Tot gauw groetjes van ons allemaal uit de keuken van lunchcafé Piment!43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page