top of page

Zoals altijd met verbouwingen......

Hebben wij ook wat tegenvallers... een aannemer die opeens gewoon niet komt, geen loodgieter of elektricien te vinden. En toen we een loodgieter hadden bleek het water in de keuken van een andere aanvoer te komen dan van onze hoofdkraan dus stond de afwas keuken vol water. Wachten op Vitens om het geheel af te sluiten, maar toen kon de loodgieter gelukkig wel meteen en inmiddels liggen alle aansluitingen klaar, is de spoelbak geïnstalleerd en hebben we warm en koud water!

De elektricien kwam vanuit onverwachte hoek opeens heel snel, en is nu druk bezig om de nieuwe stopcontacten en leiding aan te leggen op een verantwoorde en veilige manier.

Inmiddels heeft Jimy met wat lieve familie leden de kookkeuken gewit, en is nu het wachten op de waterdichte betonverf voor de vloer, maar dankzij de boerenprotesten komt onze verf maar niet binnen.

Zodra de vloer echter in de lak zit, gaat het snel, alle werkbanken en apparatuur staan in de opslag te trappelen van ongeduld om geplaatst te worden, dus daarna kunnen we snel aan de slag op onze nieuwe stek.

Elke keer als we er binnen lopen worden we weer blij van die heerlijke grote ruimte, wat een luxe!


Voor de grote catering van feesten en partijen huren we nu tijdelijk een keuken, dat werkt natuurlijk prima, maar het zal straks heerlijk zijn om weer eigen baas op eigen plek te zijn.

Voor de maaltijd service betekend het dat jullie helaas nog even moeten wachten het spijt ons, en we missen iedereen natuurlijk. Maar wat zal het strakjes heerlijk smaken....


Groetjes van Frédérique en Jimy
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page