top of page

Die heerlijke zomerse dagen zorgen ervoor dat al de groenten nog lekkerder smaken..


Je proeft gewoon dat alles de zon in zich heeft opgenomen, en het zit natuurlijk tussen mijn oren, maar omdat ik weet dat de groenten van vlakbij komen maakt dat ze voor mij nog lekkerder.

Het liefst zouden Jimy en ik 3 dagen per week een salade op het menu zetten maar omdat we nog zoveel andere lekkere recepten hebben doen we het dan maar weer niet.

Hier en daar horen we van bestellers die op vakantie gaan, sommige een week, anderen lekker lang, wat fijn toch dat het allemaal weer kan!

Mocht je op vakantie een heel lekker recept tegen komen, laat het ons weten we krijgen graag inspiratie van verschillende kanten! En.. misschien zat er wel vlees of vis in het gerecht, geen probleem dan gaan onze creatieve kookbreinen aan de slag en maken we er een leuke vegetarische variant van.

Een vraag aan jou: laat even weten als je een paar weken weggaat zodat we van te voren de schalen kunnen ophalen!

Wij zijn de week van 12-17 juli een week dicht. Mocht je dan een probleem hebben met maaltijden laat het ons even weten misschien kunnen we het voor je oplossen!Dit is Wietse van LandinZicht, die moet ook maar eens in de nieuwsbrief vonden wij. Elke week op het laatste moment sturen we hem een appje; Wietse heb je morgenochtend... en dan volgt er een heel verlanglijstje. Als we de volgende ochtend dan komen, ligt alles meestal klaar, maar soms moeten we even wachten, en dat is ook heel leuk, want er werken heel veel leuke mensen op de tuin.We raden je aan om ook eens langs te gaan, ze hebben er ook koffie en je kan er gezellig zitten in de tuin. Je vindt LandinZicht aan de Rading in Loosdrecht.

We koken weer graag voor je deze week!!

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page