top of page

Bestellen 

Elke dag nóg makkelijker, lekkerder, verser en gezonder eten?
Dat kan bij Piment!

En om dat zo te houden en iedereen van lekker eten te voorzien gaan wij uitbreiden, dus werken wij hard aan de toekomst en steken wij de handen uit de mouwen in onze nieuwe keuken!

Schermafbeelding 2022-06-25 om 11.54.31.png

70m2 ruimte!

We gaan van 1 ruimte van 20 vierkante meter waar Jimy en Frederique elleboog aan elleboog achter het fornuis staan, naar 3 ruimtes van totaal 70 vierkante meter  waar we heerlijk kunnen doorgroeien, culinair experimenteren, onze voorraad kunnen opslaan en met meer mensen tegelijk kunnen koken!

Er moet nog wel veel gebeuren!

Het pand is nu nog een lege canvas waar wij nog veel aan moeten doen om er een goed werkende en functionele keuken te creëren. De loodgieter is al gebeld, de aannemer langsgekomen en de hele familie ingelijfd om te schilderen. Maar omdat dit allemaal tijd kost kunnen wij totdat de keuken klaar is helaas geen maaltijden leveren. Voor een catering kunt u natuurlijk nog wel contact met ons opnemen!

Wij kijken met veel plezier uit naar de dag dat de keuken klaar is en wij weer heerlijke verse maaltijden bij u op tafel kunnen verzorgen! 

Heeft u tot die tijd vragen? dan kunt u op de contact pagina terecht.

Heeft u maaltijd-verzoeken of een leuk recept gevonden? 

Geef deze dan door in de ideeënbus en wij gaan er mee aan de slag!

IMG_3398.JPG
bottom of page